TJÄNSTER

 

Vulk & Montage tillhandahåller inte bara produkter som tillhör de bästa på marknaden. Vi är också ett serviceföretag.

 

SERVICE & MONTAGE

 

Vulk & Montage vill erbjuda marknadens bästa service till våra kunder. Därför utför vi service såväl i vår verkstad som i fält på er arbetsplats.

Service i verkstad: I vår verkstad utför vi alla typer av arbete som hänger samman med vår verksamhet såsom skärningar, varmvulk, kallvulk, beläggningar, skarvning, lagning, renovering, etc.

Service i fält: Med våra väl utrustade servicebussar kan vi ta med flera av verkstadens möjligheter ut till dig som kund för att ha möjlighet att hjälpa dig med lösningar direkt på plats.

Jourverksamhet: Om du får akuta problem kan vi snabbt vara på plats när som helst på dygnet via vårt system med 24h jour.

Kontakta Vulk & Montage så hjälper vi dig med dina service- & montageärenden.

 

 

BEARBETNING, STANSNING & VATTENSKÄRNING

 

Vulk & Montage kan hjälpa dig med bearbetning, specialanpassning coh produktion av de flesta typer av tillbehör eller produkter som du kan tänkas behöva i din verksamhet. Våra bearbetningsprocesser sker framförallt genom stansning, vattenskärning eller formgjutning i gummi, vilket gör att vi har möjlighet att erbjuda ett brett spektra av bearbetningstjänster.

Vill du veta mer om våra olika metoder så finns information om dem i menyn till höger. Kontakta oss gärna om du är intresserad av hur vi kan hjälpa dig.

 

 

UTBILDNING

 

Vulk & Montage AB har kunniga och erfarna tekniker som mer än gärna delar med sig av sina kunskaper. I samband med våra projekt erbjuder vi därför skräddarsydda utbildningar, anpassade till just er applikation och verksamhet.

Våra kurser kan arrangeras enligt önskemål, antingen hos er eller i våra lokaler i Karlstad. Hör gärna av dig till oss om du vill veta mer om våra olika typer av utbildningar.

 

 

INGENJÖRSTJÄNSTER

 

Från Vulk & Montage kan du beställa kompletta transportlösningar som inkluderar projektering, konstruktion, tillverkning, montage och idrifttagning. Erfarna och välutbildade tekniker och ingenjörer från Vulk & Montage ser till att du får en väl fungerande anläggning.

När det gäller befintliga transportörssystem utför vi konditionsbesiktningar och uppmätningar, kommer med förslag på förbättringar och ombyggnationer m.m