Vulk & Montage AB erbjuder flera olika typer av produkter till företag inom de allra flesta industrier. Vi är en komplett samarbetspartner när det gäller industrigummiprodukter och applikationer där de används.

GUMMIDUK

 

Gummi är en grupp polymera organiska ämnen med elastiska egenskaper som ingår i gruppen elaster. Det finns två typer av gummi: växtgummi och syntetiskt gummi.

TRANSPORTBAND & DRIVREMMAR

 

Vulk & Montage är specialister på transportband och drivremmar för hela industrin. Med världsledande leverantörer och välutbildad personal kan vi alltid garantera högsta kvalitet på våra produkter och montage.

 

PLAST

 

Vulk & Montage tillhandahåller ett mycket stort antal olika plaster och kan specialanpassa lösningar för just dina behov. Behöver du hjälp kring ett specifikt material så är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig med en lösning.

 

POLYURETAN

 

Polyuretan, PUR, är en polymer som kan ge många olika materialegenskaper. Vi tillverkar produkter – och utför beläggningar – helt enligt era önskemål men har också välfyllda lager av standardsortiment för snabba leveranser.

 

GUMMIMATTOR

 

Vulk & Montages breda sortiment av gummimattor lämpar sig för de flesta användningsområden. Mattorna är anpassade för att klara tuffa miljöer och hårda krav beroende på var de ska användas.

TRANSPORTÖRER

 

Vulk & Montage tillverkar kundspecifika transportörer för hantering av styckegods och bulk. Sedan företagets start 1979 har vi byggt upp en gedigen kunskap om transportband och komponenter till transportörer.

 

TRUMMOR

 

Vulk & Montage tillhandahåller ett stort urval av drivtrummor, eldrivtrummor, vändtrummor och bryttrummor. Via våra världsledande leverantörer Rulmeca & Sandvik kan vi skräddarsy just den trumma du behöver.

 

BANDSKRAPOR & BANDBORSTAR

 

Vulk & Montage hjälper gärna till att se över din utrustning och komma med förslag på hur du kan öka livslängden av ditt band. Med rätt utrustning i form av skrapor och borstar minskar du även spillet vilket innebär att du får ut mer produkt med mindre arbete.

 

SLANGAR

 

Gemensamt för alla våra slangar är slitstyrkan och den höga säkerhetsfaktorn. Till varje slang finns ett flertal kopplingstyper i olika material för att anpassa användningsområdet. Hör av dig till oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig att hitta rätt typ av slang för dina ändamål.

 

BÄRRULLAR & RETURRULLAR

 

Vulk & Montage lagerför ett brett urval av bärrullar och returrullar från Rulmeca & Sandvik. Vi har alltid ca 2500 rullar av standardsortimentet på hyllan och kan därför på kort varsel leverera rullar som passar dina ändamål.

 

VIBRATIONSDÄMPARE

 

Vibrationsteknik kan vara väldigt komplext, när man väljer vibrationsdämpare skall man ta hänsyn till flera aspekter Vulk & Montage hjälper gärna till att hitta rätt vibrationsdämpare för dig.

KOMPENSATORER

 

Våra kompensatorer finns i flera olika utföranden och gummikvaliteter anpassade för olika krav avseende tryck, värme, kemikalier, dimensioner etc. Kontakta oss så berättar vi mer om vilken kompensator som skulle passa bäst för dig.

 

MOTORER & VÄXLAR

 

Vi tillhandahåller motorer och växlar till flera olika applikationer inom industribranschen och hjälper dig gärna med specialanpassade lösningar för dina behov.

PROFILER & DETALJER

 

Vulk & Montage tillverkar de flesta profiler och detaljer i gummi, plast och polyuretan med hjälp av stansning, vattenskärning, gjutning och bearbetning. Vi gör även beläggning av valsar, trummor och hjul.